Goedkope hovenier

Door nauwkeurig te inventariseren wat jij wilt, uit te leggen hoe wij werken en een goed beschreven offerte te maken, mag u ervan uitgaan dat wij ons uiterste best doen de beste prijs te geven die mogelijk is. Er zijn een aantal aspecten die bepalend zijn voor de hoogte van de prijs, arbeid is hiervan de belangrijkste. Hier zijn een aantal tips om de aanleg van uw tuin binnen de perken te houden:

  • Je kunt zelf de tuin leegmaken (steen, hout, groen, evt grond).
  • Je kunt zelf een deel van het grondverzet doen: grond afvoeren, egaliseren, bouwrijp maken. 
  • Geleverde materialen in de tuin klaarleggen. 
  • Het scheelt tijd en geld als je voor de aanleg bepaald hebt wat je aan verlichting, elektra, drainage en afvoer geregeld wil hebben. 
  • Zo mogelijk, van tevoren goed aangeven wat er in de grond aanwezig is dat tijd kost om te verwijderen (Boomstronken, putten, tanks, etc) en wat je ermee zou willen doen (weghalen en laten zitten).

Mocht je hier toch tegenop zien, dan nemen we deze onderdelen gewoon in onze offerte op, zodat jij op basis van de prijs een afweging kunt maken.

Ontwerp op maat

De tuin van jouw dromen begint met een goed ontwerp. Wat past bij jou en bij jouw huis? Deze vraag staat voor ons steeds voorop. Wij gaan met jou in gesprek over uw ideeën en wensen en geven u de nodige inspiratie. In het schetsontwerp ziet u niet alleen de kleuren, lijnen, beplanting en bestrating terug, maar proef je meteen de sfeer van de tuin.

‘Om kosten te
verlagen kan je
zelf ook al een
hoop doen’

Kan je nog wat hulp gebruiken?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek

BEL MIJ TERUG